Nieuwe Switch CRS326-24S + 2Q + RMI

Als u met een aanzienlijke hoeveelheid gegevens werkt? Zoals het internettoegang bieden aan of via een datacenter? Dan is dit is de perfecte upgrade voor uw installatie. CRS326-24S + 2Q + RM is het eerste product met 40 Gbps QSFP + -poorten voor een opmerkelijk snelle en stabiele glasvezelverbinding.

Over het algemeen heeft het twee 40 Gbps QSFP + -poorten en vierentwintig 10 Gbps SFP + -poorten, die een totale niet-blokkerende doorvoer van 320 Gbps en een schakelcapaciteit van 640 Gbps bieden met een doorstuursnelheid van 252 Mpps met de meest voorkomende pakketten.

CRS326-24S + 2Q + RM is gemakkelijk te beheren? Het heeft een full-size USB-poort voor configuratie en dubbele voeding voor redundantie? geen onverwachte downtime, uw klanten en collega’s zullen dankbaar zijn!

Je kunt kiezen tussen onze legendarische RouterOS boordevol functies om op te starten of een eenvoudiger, maar nog steeds krachtige SwOS. Als u de mogelijkheid wilt hebben om routing en andere Layer 3-functies in uw CRS te gebruiken, gebruikt u RouterOS