MikroTik Certificering en Training in Twente

Wilt u zelf ook kennis van de MikroTik producten en zelf kunnen beheren dan kunnen we u voorzien in officiële MikroTik trainingen in Twente. De trainingen worden in Hengelo gegeven door een erkende en gecertificeerde MikroTik trainer.

Na de training ontvangt u na het slagen van het examen een officieel Certificaat.

De beschikbare Mikrotik trainingen zijn:


MTCNA staat voor MikroTik Certified Network Associate. Na het volgen van deze cursus en het met goed gevolg afleggen van het examen ben je goed uitgerust om MikroTik apparatuur in te bedienen, te beheren en te configureren. Je leert ook troubleshooten met de ingebouwde tools.

 


De afkorting staat voor MikroTik Certified Routing Engineer. Deze cursus richt zich op alles wat met routing te maken heeft. Aan het eind van de cursus ben je in staat om een goed gerouteerd netwerk te ontwerpen, configureren en te troubleshooten.

 


De afkorting staat voor MikroTik Certified Wireless Engineer. Deze cursus richt zich op alles wat te maken heeft met Wireless technieken. Zo leer je alles over kanalen, frequenties, straalverbindingen en bandbreedtes bijvoorbeeld.

 


De afkorting staat voor MikroTik Certified Traffic Control Engineer. Deze cursus richt zich op omgaan met dataverkeer in een netwerk. Je leert hoe je het bandbreedte gebruik moet managen. Heel belangrijk is ook veiligheid en daarom leer je hoe je de firewall moet configureren.

 

De afkorting staat voor MikroTik Certified IPv6 Engineer. IPv4 loopt al lange tijd op zijn laatste benen maar toch lukt het nog om dit niet helemaal te verlaten. Toch is IPv6 veel makkelijker en ongelimiteerd. Alleen denken veel mensen door onbekendheid daar anders over. Kom naar deze cursus en laat je overtuigen!

 

 

De afkorting staat voor MikroTik Certified Inter-networking Engineer. Dit is een training op het hoogste niveau. Voorwaarde is dat je de MTCNA en MTCRE certificaten hebt behaald. In deze training leer je alles over BGP en MPLS. Ben je werkzaam bij een ISP of wil je dat gaan doen dan is deze training geknipt voor jou.

 

Netwerkmonitoring is het verschil tussen denken dat je netwerk goed werkt en het zeker weten dat dit zo is. Deze cursus geeft je inzicht in hoe je “ The Dude” daarvoor kunt inzetten en wat er mogelijk is met dit pakket.

 


CAPsMAN is een functionaliteit binnen RouterOS om centraal al je access points te managen. De AP’s zelf stel je niet meer in, die zijn vrijwel plug and play geworden als je CAPsMAN gebruikt.

 

 

Wilt u een training volgen en een officieel certificaat behalen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.